"För mig är du en coach som jobbar med känslor. Det syns att du är en person som hittat din glädje i livet vilket avspeglar sig i din coaching. Du får en att tänka framåt, tänka positivt och vilja hitta sin egen plats och mening. Genom din coaching har du hjälpt mig att våga mera och hitta verktyg för att må bra. Du har fört mig framåt i min personliga utveckling och du har fått mig att förstå att jag alltid ska utgå från mig själv och vad som känns bra i magen när jag står inför vägskäl och ska ta beslut.

Följande resultat har jag uppnått av coachingen. Jag har känt att jag har hittat lugnet i mig när jag behöver den. Jag kan hantera situationer som jag förr tyckte var stressande på ett bättre sätt. Jag har förstått vad jag behöver för att trivas, finna glädje och må bra."

Silvia Man
Grundare av IMG, en köp- och säljsajt för fotografer och bildköpare
www.imghouse.se"Framförallt tycker jag att coachingen har gett mig mer förståelse för hur jag fungerar och den har också gjort mig medveten om vad jag gör för att påverka min situation. Jag tycker jag blir mer självsäker för varje coaching tillfälle. En känsla av att jag påverkar mitt liv. Vi har ägnat oss åt coaching som har handlat om en helhet i mitt liv. Jag har haft fokus på mitt professionella liv, men en del frågor som rör mitt privatliv har också visat sig bra att coachas kring. Coachingen har en stöttande funktion men ger också utmaningar. Coachingen för mig handlar framförallt om att öka min självkänsla och jag tycker det går framåt. Jag har fått ökad självinsikt, självdisciplin och självförtroende"

Entreprenör & Kaospilot Malmö Högskola"Kristina is an extremely warm person who has an enthusiastic and enjoyable approach. She has high levels of emotional intelligence which informs her coaching and brings a depth of understanding. Kristina is an excellent role model for coaching as she embraces change in both her personal and professional world."

Fiona Sturrock, Certified Co-active coach and leader"Kreatina Personlig Coaching motsvarade mina förväntningar mer än väl."

"De två timmarna vi träffades inspirerade mig till en fortsättning övningarna öppnade upp mig och fick mig att tänka efter."

"Det jag tar med mig ut i livet en strävan efter balans."

"Tack! Jag tyckte du var väldigt rar och mjuk, vilket gjorde att jag sänkte garden. Du ställde väldigt bra frågor och när du gav ett råd som du frågade om jag ville ha slog du huvudet på spiken."

3 projektledare på STARCOM www.starcom.se om gruppcoaching.